Про деякі причини, через які чоловік розлучається

Чому чоловіки розлучаються
Психолог Анетта Орлова


Жінка-психолог Анетта Орлова розповіла про деякі причини розлучень у матріархальних суспільствах. Вона мешкає у Москві на Рубльовці, тож і спілкується, напевно, переважно з людьми з матріархальних родин.


Як не дивно, психолог Анетта Орлова вірно підмітила деякі речі, тому текст з її сторінки у мережі Фейсбук було перекладено і ось він пропонується вашій увазі.




«Нескінченні скандали, сварки, докори, необґрунтовані звинувачення, причіпки щодо нестачі уваги, до маленької зарплати, вимоги робити так, як ви вважаєте за потрібне, цілковите ігнорування думки свого чоловіка. Все те, що заховано під банальною фразою «не зійшлися характерами»


«Коли чоловік прокидається і бачить, що якщо він в один момент помре, в цьому будинку нічого не зміниться. У нього немає ні свого простору, ні належних йому особистих речей, крім одягу і то у малій кількості, його інтереси ніяк не підтримуються і в принципі він проживає чуже життя»


«Коли чоловік втрачає віру в себе, а в глибині його чоловічої душі зріє сильна неприязнь до жінки, яка його духовно і морально каструє»


Звісно, сюди можна додати і купу інших причин. А нерідко ці причини – від матріархального виховання самих чоловіків. Але про це не писалала поки що пані Орлова, тож на Патріархальному Києві згодом про таке ще йтиметься.


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...