Значення імені Наталія



Що означає Наташа
Значення імені Наталія

Наталія – одне з поширених  в сучасній Україні імен. А також – Наталка, Наталя, Наташа.


А оскільки українські жінки відзначилися не лише на своїй Батьківщині, то ім’я «Наталія» відомо далеко за межами рідної землі.


Наприклад, ім’я Наташа відоме у Туреччині.


Ось що пишуть ресурси інтернету:


Як бачимо, на туристичному ресурсі розмістили невдалий переклад з російської мови, хоча загальний зміст слів зрозуміти можна. А словосполучення "легкодоступна дівчина" насправді у розмовній лексиці замінюється одним словом на літеру "Б".

А ось повідомлення10-річної давнини:


  










Ну, звісно, нічого ліпшого, як заборонити туркам обзивати повій одним з поширених у матріархальних країнах імен, не вигадали.

А ось і про обурення самих турків великою кількістю повій з матріархальних країн:
Про Наташ у Туреччині

Думається, текст той складала жінка, та ще й з матріархального середовища. Бо ж у своїх творчих потугах намагається звинуватити мужчин з патріархату, що ті відвідують повій. Суто погляд жінок, свідомістьяких спотворена фемінізмом та матріархатом: винуватити мужчин, при цьому будучи на моральному дні.

Дивимося далі про Наташ:
Тут коментарі зайві. 
Та варто поглянути наступний текст:
Цей останній уривок є закінченням матеріалу "Комсомольської правди" в Білорусі, де оповідалося про поїздку молодої жінки до Туреччини.

Якщо вас цікавить значення слова Наташа, імені Наталія у словнику, то воно таке: "рідна" або "народжена". Походить це латинське ймення від давньоюдейського "Натан", що означає "даний" або "дарований". Ось тільки чи будуть заглядати люди до тлумачних словників, шукаючи значення імен, чи скористаються тими звичними значеннями, яких набули імена через поведінку дуже красивих молодиць одного дуже співочого, але замизганого матріархальними ідеями народу?!

Патріархальний Київ




Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...