Більшість зґвалтувань – це гра «динамо» з боку жінки



покарання за зґвалтування
До звинувачення мужчин ці красуні готові!

Що виникає у вашій уяві, коли чуєте про випадок зґвалтування жінки мужчиною? Напевне, думається, що з застосуванням насильства чи погроз брудний хтивий негідник скоїв жахливий злочин. Або ж, напавши зненацька на ошешелену жертву, підлотник задовольнив свою потворну хіть? 

А ось колишній головний психіатр Ростовської області Росії та консультант Олімпійської збірної Росії, відомий психотерапевт Міхаіл Літвак має іншу думку. Пропонуємо вам з нею ознайомитися:


«Міхаіл Літвак в розмові з «НІ» стверджує, що більшість зґвалтувань - це насправді так звана гра «Динамо», коли жінка хоче сексу з цим чоловіком, але моральні установки їй це забороняють. Установки можуть бути різними, наприклад, до весілля не можна, не можна без любові, не можна без тривалих відносин. 

За словами Міхаіла Літвака, гра «Динамо» відбувається в трьох варіантах. Перший - все обмежується зустрічами і танцями, але більш близького спілкування жінка уникає. Психотерапевт називає це «секс у широкому сенсі слова», коли мужчина поводиться з жінкою інакше, ніж вів би себе з чоловіком. Другий варіант гри - походи в гості один до одного, обійми і поцілунки. Але спроби чоловіка перевести відносини в іншу площину наштовхуються на обурення: «Як він міг подумати? Я не така!»

У третьому варіанті доходить до сексу, проте потім жінка оголошує себе зґвалтованою. Психотерапевт Літвак каже, що жінка може заявляти це щиро і наполягати, що сама не знає, чому не змогла кричати і пручатися. Насправді ж це спроба отримати задоволення від сексу і залишитися чистою перед моральними догмами».


І далі, у тій же статті «Нових ізвєстій», йдеться:


«Психотерапевт ЛІтвак вважає, що перекладати всю відповідальність на чоловіків неправильно і радить жінкам: «Якщо мужчина запрошує вас на чашечку кави, подумайте, чи готові ви з ним переспати. Якщо ні, то не йдіть або платіть за себе самі».


Крім оприлюднення думки відомого психотерапевта, що розкриває справжні мотиви жіночої поведінки, «Новиє ізвєстія» повідомляють ось що:


«Деякі жінки використовують античоловіче законодавство як джерело заробітку. Герой телешоу «Дом-2» Андрєй Кадєтов у грудні минулого року познайомився на автобусній зупинці з 19-річною дівчиною, переспав з нею, а три дні потому довідався, що дівчина подала в міліцію заяву про зґвалтування. Незабаром стали зрозумілі справжні цілі «жертви» - вона повідомила, що готова забрати заяву в обмін на 150 тис. рублів. Кадєтов віддав цю суму, але тут з нього стали вимагати гроші вже міліціонери. Він звернувся в Управління власної безпеки МВС, і зустріч зі здирниками призначили на 25 грудня. Але напередодні Кадєтова вбили».

Автори «Патріархального Києва» жодним чином не виправдовують справжніх злочинців, особливо, коли йдеться про зґвалтування. Та слід розуміти, що законодавство і відповідальність мають бути справедливими. Якщо за хибне звинувачення у крадіжці наклепник чи наклепниця нестимуть ту відповідальність, яка передбачена за скоєний злочин, це буде справедливим. Якщо за брехливе свідчення буде відповідальність тією ж, що за скоєний злочин, це буде справедливим. Поки що ж в Україні ситуація, яка схожа на презумпцію провини стосовно мужчини.



Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...