Жіночі ревнощі



Ревноші
Жіночі ревнощі

У глибинній першооснові жіночих ревнощів лежить в загальному випадку синдром "втраченої власності" або втрати джерела ресурсів. Недарма характер випробовуваних при цьому страждань схожий з відчуттями обкраденної людини, або людини, що стала жертвою шахрайства. 

Адже ревнощі мають місце лише стосовно чоловіка, з яким передбачаються хоч якісь тривалі стосунки, а відтак інстинктивно такий чоловік передбачається й як джерело ресурсів як для неї, так і для дітей. 


Характерно, що абсолютно не ревниві самки тварин, у яких самець ніяк не бере участі у вирощуванні потомства. Але у людей буває (не дуже часто, зате породжує найсильніші переживання) ще і специфічна причина жіночих ревнощів, що виникає з їхньої постійної статевої готовності, а отже – їхньої постійної потреби в чоловікові – носії хороших генів. Тому коли (і якщо) відносини з таким хорошим виробником зав'язалися, то й втрачати такого прикро. Тим більш прикро, що як ми знаємо, найбільше задоволення від сексу здатні доставити саме такі чоловіки.


Для більшості жінок повне сексуальне задоволення можливе лише з порівняно нечисленним типом чоловіків, назвемо їх "елітними виробниками". Зазвичай, це фізично досконалі ВР чоловіки. Чим ближче чоловік до такого ідеалу "елітного виробника", тим більше ймовірним є задоволення з ним, аж до оргазму від легкого дотику до руки, і навіть думок про нього. 

І навпаки, чоловік, від цього ідеалу далекий, зазвичай сильно ускладнюється із задоволенням навмання взятої жінки, хоч би яку досконалу техніку сексу він не демонстрував, тому що головна ерогенна зона жінки - її головний мозок (конкретно - лімбічна система). Насолоду приносить не секс, а коханець.


Але таких "елітних виробників" вельми небагато, загалом і в середньому не більше чверті від усіх мужчин, тому незважаючи на підвищену схильність до промискуітету, значна частина жінок позбавлена їхньої "уваги", а значить і повноцінного сексуального задоволення.

... Також дуже сприяють спотворення картини, яку ми бачимо, фільми, засоби масової інформації, які переважно показують нам яскраві, а, значить, рідкісні, незвичайні, нетипові явища, створюючи ілюзію їх масовості та типовості.


Можу відразу сказати, як уникнути труднощів з оволодінням жінками: треба розбагатіти або прославитися. Загальновідомо, що жінки дуже люблять гроші, але не кожен здогадується, що багатство – не лише самоціль для жінки, але також один із проявів високого первісного рангу, і жінки люблять не тільки гроші, але і чоловіків, які зуміли їх здобути. 

Адже розбагатіти в первісному стаді, будучи поступливим, низькоранговим, практично неможливо – вищі все заберуть. В сучасному суспільстві це вже в принципі можливо, але якщо ваш фактичний ранг вже дуже не відповідатиме рівневі вашої заможності, ви можете пізніше зіткнутися з її невірністю. Адже "годувальника" приємно "доїти", іноді заохочуючи сексом, але коханця їй інстинктивно хочеться іншого... Проте чоловіка вона все одно ревнує, боячись втратити джерело матеріальних благ.


Анатолій Протопопов


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...