Знищення роду або Коли у жінки чоловіча поведінка



Теорію Ч.Дарвіна про походження людини (і інших організмів) зараз не розглядатимемо.

А ось його слова щодо поведінки є цілком вірними. Дарвін вважав, що особи різної статі відбирають (обирають) виробників для подовження роду.


Живий організм хоче не лише вижити, а й розмножитися. Коли виживання і розмноження заважають одне одному, перевага надається розмноженню.

Психіка мужчини влаштована, щоб здійснювати те, що може загрожувати життю, але збільшує його шанси на здобуття та утримання партнерки чи партнерок. Для значної кількості мужчин є природньою наявність кількох партнерок!

Чоловічий гормон – тестостерон. Він кличе до небезпеки, до бою. Успішні бої у природі гарантують більшу кількість сексуальних партнерок та більше нащадків.

Жінки – навпаки! Якщо вони живуть ризиковано, то збільшується ймовірність втратити дітей. Якщо вони зайняті чоловічим ділом )сфери діяльності мужчини – за межами оселі: робота, наука, громадська діяльність), тим зменшують шанс стати матерями або зберегти вже народжених дітей.

Звісно, ця тема має бути розглянутою розлого. А коротка замітка, яку читаєте, лише нагадування, натяк, що люди були і є біологічними організмами.

Підготовлено сайтом «Патріархальний Київ»


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...