Чому жінки випрошують, жебрають?



Сьогодні я пропоную вивчити під мікроскопом таке явище, як жіноче "випрошування" у чоловіка. «Жебрати» може не тільки ваша дружина, подружка або коханка. Це роблять колеги по роботі, друзі, подружки ваших друзів, тещі і навіть матері. 

"Ти зовсім неромантичний!" заявляє вона, награно надуваючи губи. У 99% випадків слідом піде прохання купити їй щось. "Я нічого не розумію!" - вигукує колега по роботі, стріляючи очицями і підсовуючи тобі річний звіт. "Ой, у мене підскочив тиск!" - заявляє теща, картинно притискаючи руку до серця, коли ти єдиного вихідного відмовився везти її на дачу, бо хочеш відпочити.


Старі як світ манипуляшки, одні з найпростіших, але при цьому, одні з найдієвіших. Але кожному, хто читає це зараз, зрозуміло, що так робити некрасиво, нерозумно і межує з жебрацтвом. Тож чому жінки це роблять?

Їх цьому вчать з дитинства, коли хлопчиків примушують поступатися дівчаткам. А дорослих  дівчаток вчать мами, подруги і ЗМІ. Чоловік виявляється непідготовленим до товарно-ринкових відносин в парі і сім'ї, проте жінку орієнтують саме на них.

Тому чоловік стає жертвою власної безвідмовності, а навколишні жінки цим користуються. У них немає в голові чіткого розуміння, що подібні дії інакше як жебрацтвом назвати не можна. Більш того, система вкрай негативно ставиться до дам, які не хочуть тягнути ресурси з чоловіка і орієнтовані на чесність. Не вірите? Спробуйте в жіночому колективі заявити, що не чекаєте подарунків від свого чоловіка, що здатні себе забезпечити. Перший же крик, який послідує після ваших слів, буде звучати так: "А навіщо тоді мужИк?". Після цього вам навперебій почнуть пояснювати, що "кАзлами треба користуватися".

Але навіть це не найстрашніше. Страшніше, коли інші чоловіки, бачачи фінансові проблеми в родині, видають щось в дусі: "Що в тебе за чоловік такий, заробити не може?". Паскудне "мужик повинен" так засіло в головах людей, що впору кліщами витягати ці шаблони.

Як боротися з такою системою? Кліше, але по іншому не вийде: почніть з себе. Стримуйте в собі бажання кинутись на допомогу кожній жінці з милим поглядом і надутими губками. Перестаньте платити. Бережіть свої нерви, час і ресурси. Жінка, якій потрібні ви, плюне на всі стереотипи і поради подружок і не стане вимірювати вас розміром гаманця і послуг, які ви можете надати. Зустрічаючи маніпуляції, жартуйте. Сміх – найкраща зброя проти подібного роду дій на вашу адресу. На вимогу квітів вимагайте борщ. 

На прохання колеги дайте їй посилання на підручник з менеджменту або будь-якого іншого профілю. На картинне "мені погано" не розводьте паніку, а спокійно викликайте лікаря і чекайте. Якщо це не гра, то лікар необхідний, а якщо манипуляшка, то надалі дама замислиться, перш ніж грати з настільки серйозними речами.

Коли самі навчитеся відбивати бабское жебрацтво, обережно вчіть друзів. Спільними зусиллями вдасться якщо не знищити цю капость, то значно зменшити її масштаби. А значить, зробити ще один крок до справедливості.

Підготовлено редакторами Патріархального Києва по матеріалах vk.com/public57128022, фото stock-clip.com


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...