Ти не винен!



Якщо ти, Оладуху, відчуваєш себе винуватим перед своєю Куркою, це означає тільки одне: спочатку ця погань тебе спровокувала, довела, а тепер культивує в тобі почуття провини.

Навіщо? Так вона тебе – лошпеда – прогинає. Після того, як Курка остаточно висмокче з тебе залишки тестостерону – ні, не через член, навіть не спокушайся – через трубочку, яку вставить в твій дурний мозок, вона почне тобі зраджувати.


Це аксіома. Істина в останній інстанції. Закон життя. Домашнім тваринам зраджують всі. Звинувативши, зробивши тебе винуватим ось буквально у всьому, купують нові мереживні трусики і йдуть шукати пригод на них. Навіть курки, бо така наша жіноча природа: слабак гідний жалю і, як наслідок, вірності.

Прочитавши це, ти, горе гірке, все одно почуваєшся погано? А давай ти спробуєш повернутися до розуму? Пояснюю на пальцях.
Чоловік за своєю природою ледачий, не схильний до конфліктів, емоційних гойдалок і, в принципі, не сфокусований на відносинах.

Якщо у Курки, оскаженілої від неробства вдома або в офісі, меж статеві питання і статева війна – основна розвага в життя, то в чоловіка, крім цього, є безліч інших інтересів. Так, у школі дівчатка розвивалися швидше хлопчиків, але весь цей розвиток застопорилося, коли дівчата почали брати в голову члени замість математики.

Поки хлопчики займалися карате і авіамоделізмом, дівчатка видавлювали прищі і романтично мріяли про те, як посмоктатися з Вітькою з 9 «Б».

Поки хлопчики навчалися в ЗФТШ при Фізтеху, дівчата романтично і в під'їзді втрачали цноту після пляшки пива з хлопцем з ПТУ.

Хлопчики ходили в походи, дівки – в ресторани з старперами з подальшим зляганням.

Абсолютно логічно, що до своїх тридцяти років пацани перетворилися в більш-менш розумних людей з певним набором захоплень, а дівчатка деградували до стану курок, мозок яких промитий журналом «Космо» і спермою численних статевих партнерів.

Влаштований цей мозок жорстоко і просто. Всі його нехитрі ресурси кинуті на одне: нагнути мужика. У хід йдуть різні засоби – від облагородженого фітнесом тіла з замісом на секс до цитування Гессе під час ліплення пиріжків.

Мета – запустити шестерні твоїх емоцій, Оладуху. Тільки но це станеться, безжальна Курка прикрутить до столу механічну м'ясорубку і почне ганяти через неї фарш твого серця доти, поки він не потече протухлої водою. Після чого Курка вгамується, вимиє м'ясорубку і сумно зітхне про те, що на її шляху трапляються одні невдахи, і піде смоктати у козла, якого знову спробує прогнути.

Гнути можна по-різному, але найвірніший спосіб – викликати у об'єкта почуття провини. Ти й оком змигнути не встигнеш, як Курка змусить тебе вибачатись за те, що ти назвав її вівцею.

Так, назвав. І вона буде нити і тикати в твою сумну морду ослика цим словом. Як прикро, як образливо! Вона ж хотіла тільки хорошого! Ти! Ти винен! Не цінуєш! Ти і ойкнути не встигнеш, як будеш побілілими тремтячими губами пояснювати їй,що ти не верблюд. Курка твоя ображено ридає, а ти відчуваєш себе брудною худобою, зрадником, недолюдком.

Розслабся. Не поспішай посипати голову попелом і перетворюватися на статеву ганчірку, яку будуть кошмарити і винуватити до тих пір, поки вона не витліє. Так, у тебе, наприклад, коханка. Так, блять, коханка! Визнай це і прямо зараз підійти до Курки, яка гнівно ниє, і заглянь їй під спідницю. А тепер дай відповідь: хіба ти винен у тому, що те, що приховано під цими безглуздими трусами з приклеєною прокладкою «на кожен день», абсолютно неможливо трахати? Ні, не винен.

Ти, взагалі, ні в чому не винен, якщо сісти і розібратися. На рівному місці ти назвав її вівцею? Ось прямо підійшов і сказав: «Ти вівця»? Так, чи що, було? Не так? А як? Давай, згадуй, лошпеде. А я допоможу, якщо хочеш.

Перед тим, як ти назвав її цим правильним словом, тобі довго і безсовісно виносили мозок, адже так? Тебе вчили життя, пояснювали, як треба, говорили про свої почуття в той час, як ти хотів одного: спокійно годинку полежати на дивані. Це на тебе напали. Тоді які можуть бути претензії?

Слухай сюди, Оладуху. Ти ні в чому не винен. Чоловік занадто ледачий для того, щоб від хорошого життя здійснювати вчинки, за якими слідує почуття провини. Якщо ти винен, значить, тебе довели. Інших варіантів немає. Не прогинайся. Інакше прогнуть тебе і перетворять в домашнє чмо. Щоб було зрозуміло, про що я, подивись на тата Курки.

А тепер, оладухи, розкажіть, як вами маніпулюють ваші курки. Ну, а ви, дівчата, поділіться своїми способами маніпуляції лошпедами.

Лєна Міро, перекладено для сайту Патріархальний Київ


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...