Кругообіг оленізму



Як матріархальна система стає нормою у свідомості більшості чоловіків? У чому підступність?


Причина в оточенні. Уяви, хлопець N, живе живе і хоп, через його ж дурощі подруга/дружина наставляє йому роги. Від подиву й ненависті за порадою він йде куди? Правильно, до друзів. У чоловіків є особливість, вони вибирають друзів за своїм образом і подобою, звідси логічно припустити, що друзі підкаблучника теж недалекі люди.



І які історії він від них почує? Зазвичай в стилі "зі мною таке бувало", "моя теж спала з іншим" і т.д. Суть в тому, що оточення порад не дає, але дає установку, що таке іноді трапляється.


Далі хлопець йде до батька (якщо він живий і поруч звичайно ж). Питущий батько, замучений життям і дружиною, теж слушних порад дати не може, через відсутність у самого сприятливого життєвого досвіду.


Далі – більше. Хлопець з горя йде до подруг. Які можуть дати поради подруги? "Прости її, таке буває, напевно, приділяв мало уваги, сам винен, це життя, це всього лише швидкоплинне захоплення" і т.д. тобто теж нічого хорошого, бо жінки в знак солідарності будуть захищати собі подібну.

ТБ і вся масова культура, просякнута догоджанням жіночій статі, лише вторить "якщо любиш – відпусти".


І тут у хлопця N, починає складатися відчуття, що таке життя є НОРМА. Що його гіллясті роги і блядовита подруга/дружина – це і є життя. І зазвичай хлопці звикають, мовляв у всіх так. Насправді більшість так і живе, лише особливо наполегливі і допитливі шукають причини такого життя.


Шукайте причини, включайте логіку, придушуйте емоції. Ніхто тобі ніколи ідеальних порад не дасть, крім тебе самого. І пам'ятай, гіллясті роги і блядська поведінка жінок ніколи не була нормою. Ніколи. Навіть у сране Середньовіччя.




Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...