Жінки жирують на імені колишніх чоловіків

Іріна Круг
В Індії був, та й зараз є, але у значно меншому обсязі, звичай: жінка-вдова спалювала себе разом з тілом мертвого чоловіка. Тобто, самостійно лягала біля мертвого чоловікового тіла. 

Молодою вдовою бути у патріархальному суспільстві не є почесним. 

Це означає, що не вберегла, заганяла чоловіка, що не радувала його, через те він пішов з цього світу…

 
У інших суспільствах вдови добренько себе чухають, прибравши до рук власність колишніх чоловіків, яким ці милі творіння вкоротили віку. І хоча деякі зазіхають на власність чоловіка вже після смерті його, більшість намагається відібрати у мужчини частину ще при його житті.

Цікаво було дивитися, коли після смерті брутального московського блазня Романа Трахтенберга його співмешканка, молода жіночка, почала судитися щодо заповіту померлого. Трахтенберг заповідав усе своє майно синові від колишніх стосунків. Красуня про той заповіт не знала нічого, подала до суду, але суд визнав спадкоємцем сина, красуня й без того чимало узяла від померлого клоуна.

А ось створюють капітали на імені колишнього чоловіка, поховавши його, деякі жіночки, та ще й своє ім’ячко популяризують. Думаю, пригадуєте, як на поминальному концерті Ігоря Білозора, вбитого москалотою у Львові (неподалік генделику «Цісарська кава»), у його колишньої жінки Оксани Білозір зник звук фонограми – пісню вбитого колишнього чоловіка білява співачка показувала глядачам під «фанеру». Напевно, їй було соромно.

Маріна Владі через кілька років після втрати – смерті 42-річного В. Висоцького – написала книгу «Владімір ілі прєрванний польот вдвойом». Уважний читач помітив там, як вдова, з-поміж багатьох добрих слів, дала зрозуміти, що колишній чоловік, м’яко кажучи, не завжди її хотів у ліжку.

І нещодавно видання El Mundo повідомило, що Крісанн Бреннан, колишня коханка померлого Стіва Джобса, випустила і собі книгу про стосунки з ним – "Надкушене яблуко: мемуари про моє життя зі Стівом Джобсом" (The Bite in the Apple: A Memoir of My Life With Steve Jobs). В книжці Крісанн розповідає, що завагітніла, Джобс не визнавав батьківства, навіть після експертиз заявляв, що батьком дитини міг бути будь-який громадянин США. І тут колишня коханка відомого мужчини скористалася з нагоди очорнити його: побідкалася, що він платив на дочку не більше 500 доларів на місяць.

І поки росіянка Іріна Круґ співає, використовуючи сценічне псевдо свого вбитого чоловіка Міхіала, українські жінки можуть узяти з відповідного сайту поминальні слова. Ну лицемірки, від душі своєї хтивої та меркантильної, сказати нічого не можуть, то ось для таких вигадали сайти з поминальними промовами, зокрема, там є рядочки:

Перестало битися Твоє добре серце, у котрому вистачало тепла для всіх. Ти пішов із життя, залишив нас у розпачі, дім став пусткою, а життя втратило свої барви. Немає таких слів, щоб висловити свою печаль. Скільки не мине часу, Ти завжди будеш поряд із нами. Спи спокійно. Лебединим пухом хай буде Тобі земля і Царство Небесне.

Матеріал сайту "Патріархальний Київ"
Фото з сайту http://oksanaromanova.com


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...