Досвід спілкування: бабораби


як правильно спілкуватися
Бабораб

Навіть якщо грамотно розкласти йому всі факти, він не прийме їх відразу. Допомагає лише методичне повторення інформації. На тлі підтвердження якої бабораб проходить п'ять стадій усвідомлення свого становища.


1) Заперечення. Раб заперечує своє рабське становище, намагаючись закритися від інформації, яка травмує, штампами, нав'язаними йому матріархальним суспільством.

2) Гнів. Людина починає злитися на ситуацію, на людей, які йому показують правду, на самих жінок, суспільство, владу.

3) Торг. Після усвідомлення жаху свого становища, він намагається знайти спосіб домовитися з жінкою: "адже вона людина, з якою можна домовитися", "я ж її знаю, вона не така, вона не робитиме  такого", "але як же кохання?".

4) Депресія. Розуміючи, що домовитися з жінкою не вийде, що вона буде егоїстично діяти у відповідності зі своїми інтересами, у вчорашнього раба надломлюється психіка, втрачається інтерес до життя, продовження роду, виникає відчай.

5) Прийняття. Нарешті, людина розуміє і приймає реальну ситуацію. Виходить з Матриці, приймає червону таблетку. Починає об'єктивно дивитися на речі. Починається новий, світлий етап у його житті, починається життя заради себе і заради здорової частини суспільства, а не приматів, які паразитують на ньому.

Текст: Ніколай Лєзнов Підготовлено для українців: Патріархальний Київ


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...