Матріархат по-українськи: турок-сутенер, повії-українки, західноукраїнський обласний центр



українська повія
Проституція в Україні
Доводилося хоч колись вам чути, щоб українець, приїхавши до Туреччини, організував там бордель, працівницями якого були б турецькі жінки? 

Навіть не намагайтеся пригадати: такого не бувало.


Натомість, чужинці в Україні легко організовують подібні «підприємства». Ось про одне з них:

Викрили підпільний бордель у Рівному. Організував його громадянин Туреччини. Працювали українські дівчата. Вербували їх через інтернет.

На орендованій квартирі пропонував співвітчизникам інтимні послуги з місцевими дівчатами.


У штаті сутенера працювали 14 дівчат – всі у віці до 22 років. Турок обирав дівчат з малозабезпечених сімей.


Ларисі – 20 років. Каже, що стала заробляти проституцією через легких грошей.


"Ми познайомилися по інтернету. Запропонував зустрітися. Просто зустрітися. А після зустрічі за гроші запропонував зблизитися. Дівчата, такі як я, зустрічалися за гроші – від 500 гривень з іншими турками та іноземцями", – розповідає Лариса, працівниця борделю.


В орендованій квартирі міліціонери застали сутенера і двох клієнтів з дівчатами. Оперативники виявили, що в борделі працювала неповнолітня. Ще три "працівниці" борделю іноземець планував вивезти з України.

 
"Двом дівчатам він вже зробив закордонного паспорта для виїзду за кордон з метою їх подальшої сексуальної експлуатації", – уточнив Володимир Голубош, заступник начальника УМВС України в Рівненській області.

Організатор, якому 51 рік, зараз під домашнім арештом.      Джерело: www.segodnya.ua
Ну і коментар «Патріархального Києва»:


1. Добре, що повія Лариса, яка злягалася з чужинцями, правдиво визнала, що робила це через бажання легких грошей. Бо значна частина, якщо не більшість, повій хитро брешуть, нібито саме скрутою змушені були, а дехто винуватить у своїй аморальності чоловіка…


2. В патріархальному суспільстві, яке є збалансованим, дивно виглядало б оце: "Ми познайомилися по інтернету. Запропонував зустрітися. Просто зустрітися». Як це – просто зустрітися? Якщо молода жінка чи дівчина йде на зустріч з мужчиною, який не є їй чоловіком, то заради чого йде? За жінку відповідає чоловік, поки вона незаміжня, за неї відповідає тато, старший брат, дід, дядько. Чи знали її рідні, куди, з ким і для чого йде ця молода особа? Кого може задовольнити пояснення «Просто зустрітися з турком»? Таке задовольнить, напевне, лише шльондру чи повію.


3. Хтось чув, щоб діаспора чужинців-турків, які чомусь перебувають в Україні, виступила з осудом цього злочинця?


4. Коли досліджувати причини явища «чужинці їдуть до України, де українки надають їм секс», то помилковим буде все списувати на економічні обставини, оскільки справжня причина цього – матріархат!


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...