Цивільні шлюби приречені на розпад

Громадянський шлюб
Люди, які живуть разом і не реєструють шлюб, не хочуть брати повну відповідальність за життя один одного. Тому такі стосунки приречені на розрив.

Так вважає Адріан Буковинський, експерт із питань сімейної політики та сімейних відносин, про що він розповів на прес-конференції у Києві.


"Статистика людей, які живуть разом і не реєструють шлюб, не є великою. Вона навіть не доходить до 10 %, лише біля 6-7%, – говорить Буковинський. – У переважній більшості ці стосунки закінчуються розривом, фактично більше 95% романів. А це - трагедія".
За словами соціолога, безболісних розривів немає, тому це серйозне питання.
"Проблемою цивільних шлюбів є те, що люди в міру тих чи інших причин, не беруть повну відповідальність за життя один одного. Вони мають варіанти "відійти". Але за рік, два чи п'ятнадцять буде кінець", – наголосив експерт.
Він додав, що криза інституції сім'ї поглиблюється і проектується на інші покоління.
"Головна причина – непідготовленість до життя у подружжі. Нестача знань та порушення ціннісних орієнтирів. Сім'я для українців залишається пріоритетною цінністю. Обов'язок кожного – зберігати її для прийдешніх поколінь", – підкреслив Буковинський.



'язані та ніші дурнички. Наразі основні першопричини невдалих шлюбів: незнання людьми, задля чого створюється сім'я та небажання жінок виконувати питому жіночу роль – приймати безумовне главенство чоловіка.


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...