Як кохають мужчин жінки?


Кого кохають жінки. Яке жіноче кохання

Мужчини в Україні настільки зомбовані, забиті і зацьковані жіночим впливом, що змушені постійно доводити свою цінність для жінок. Така постійна напруга, вічна перевірка. Американці, напевне, назвали б це «кастінґ нон-стоп».

Виховані на казках, на розповідях інших жінок про якусь міфічну ідеальну жінку, ми намагаємося знайти в цій, в отій, і навіть он у тій ті риси, які, як нам змалку сказали, притаманні жінкам: ніжність, добро, співчуття, здатність радіти нашим досягненням, змогу розуміти, бажання до материнства, правдивість, вірність…

Але реальність, яка за межами дитячих казок, інша: жінки ненавидять, зневажають слабких мужчин, а матріархальна держава знищує сильних мужчин – спершу вона малих хлопчиків робить слабкими та хворими, а потім, якщо і це не вдалося, то дорослих мужчин, які не є баборабами,  всіляко притискає і знищує.

Таке матріархальне суспільство. Не може вовк не полювати, якщо він нормальний вовк. Не може матріархат не знищувати мужчин, не калічити їх різними формами кастрації. Лише деякі, хто вписується у античоловічі стандарти, можуть бути частково нагороджені цим суспільством. Можливо, їм на радість жінка народить одну чи двох дітей. Та й тих вважатиме своїми, а не дітьми чоловіка.

Слід просто запам’ятати: ти один проти них.

На боці твоєї колишньої жінки – чимала сила: матріархальна держава з її судовим апаратом, державними виконавцями, соціальними службами, суспільною думкою; навіть серед твоїх знайомих можуть знайтися такі, хто не розуміє, як можна вдарити жінку. При цьому їхня голова цілком припускає, що мужчину можна вдарити. Вони й не помітили, як в їхні мізки, а вони їх вважають розумними, заштовхали цей бур’ян про «жінок бити не можна». На боці твоєї колишньої купа подруг та родичів, довіра до неї від матріархального суспільства та усіляких установ…

Спробуй сказати: «Після розлучення батько лишив дитину у себе». Чи багато людей тебе зрозуміють? А скажи: «Розлучилися, то дитина живе з матір’ю», - це сприймуть як звичне явище.

На твоєму боці, в ідеальному випадку, – кілька твоїх родичів, які тебе частково підтримають, та кілька знайомих, які словесно покажуть співчуття.

Ось розуміння цього і є твоєю зброєю! Це так, справді. Не смій цього недооцінювати. Оскільки жінка, як у 15-ть, так і в 55-ть років продовжує тебе оцінювати, це щоденно відбувається. Знаючи, на які твої кнопки натискати, жінки не кохають мужчин за внутрішній світ та за чоловічі якості – підґрунтя їхньої прихильності інше. Вони оцінюють, які визиски зможуть від твоїх якостей отримати.

Природа вклала в жінку на рівні інстинкту це підсвідоме тестування мужчини щодо його ранговості. Інколи так поводяться і матері по відношенню до синів, цькуючи останніх частими докорами. Просто поглянь на деякі сім’ї, можеш це побачити.

Навіть коли ти надав жінці, здавалося б, усе нею бажане, вони хочуть і далі тримати тебе на гачку. І ти можеш або бути на тому гачку, або влаштовувати стосунки за патріархальною моделлю.

Славко Київський для Патріархального Києва, фото з businessinsider.com


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...