Секс і ранг, статусність та сексуальна поведінка


Секс і ранг. Сексуальна поведінка

Колись у Німеччині Адольф Шикельґрубер (Гітлер) мав виступ перед громадянами на стадіоні. 

Працівник того стадіону (звичайний технічний робітник, обслуга) згадував, що він ганчіркою протирав місця, де сиділи жінки – після виступу фюрера багато таких місць були мокрими.

Як бачимо, жінки отримували величезне задоволення, слухаючи керівника країни, статусного мужчини. У здоровому суспільстві, при патріархаті, для жінки навіть послухати статусного мужчину – вже приємно. А поспілкуватися з ним, опинитися з ним у ліжку – досягнення.

При матріархаті задоволення жінок бувають збоченими і виглядають так: спокусити велику кількість мужчин, не дати нікому або дати малій кількості. А у сексі використовувати не здорове «я твоя жінка, тому ти, мужчина, вирішуєш, що і коли ми робимо», а егоїстичну модель призу: «дам тобі, якщо…»


У давнину імператор Акбар намалював на землі лінію і попросив свого радника Бірбала скоротити цю лінію, не торкаючися її. Бірбал мовчки поруч з нею намалював ще одну, значно довшу. Таким чином лінія Акбара стала короткою – відносно намальованої радником.

Статусність мужчини завжди можна порівняти – зі статусністю жінки, статусом інших мужчин меншого чи вищого рівня, з мужчинами однакового статусу. Проявляється ця статусність і в сексуальній поведінці. Самі розумієте, одна особа чоловічої статі робить жінці кунілінгус, боячись її втратити, а інший мужчина дозволяє жінці задовольнити себе, розуміючи, що для жінки сам факт інтиму зі статусним мужчиною – вже задоволення.

Ось про те, яка сексуальна поведінка підвищує чи знижує ранговість (статусність) мужчини та жінки і буде таблиця, що її розміщено нижче.




Необхідне зауваження. Співавтори «Патріархального Києва» імператорів Акбара та Гітлера розглядають тут просто як історичних персон, розуміючи, що ці постаті назавжди залишились у неспинному історичному процесі. Водночас, немає жодного захоплення їхніми діями стосовно того, що стосується України та українців. А педераст на фото є вигаданим персонажем і його схожість на реальних людей є випадковістю.


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...