Хабарництво і перешкоди бізнесу – справа жінок?



Хабарництво в Україні
Люди, і злочинці, і добродії, мають певні ознаки: національність, групу крові, стать, вік… і якщо вам перешкоджає якась нехороша особа, то вона теж може бути класифікованою: якої вона національності, віку, статі…


Сподіваємося, вам доводилося домовлятися за санаторну путівку для дитини, брати довідку чи оформлювати субсидію в ЖЕКу, оформлювати все необхідне для отримання «дитячих» грошей від шановної Держави на чолі з Віктором (тим чи іншим), а якщо ви маєте досвід спілкування з суддею-жінкою при розлученні або з жінкою-податківцем, то ваші враження, скоріш за все, незабутні.


Подаємо вам коротку інформацію. Це не для роздумів, це – для висновків.



Голова Національного агентства України з питань державної служби В'ячеслав Толкованов повідомив, що дві третини держслужбовців в Україні - жінки.

"Дві третини на державній службі становлять жінки. Найбільша вікова категорія - це 35-45 років. Вони мають вищу освіту. Позитивні зрушення в тому, що рівень професійної підготовки підвищився", - сказав він.

А міністр внутрішніх справ заявив, що середній розмір хабарів держслужбовцеві становить 30 тисяч гривень.


Україна нині, на жаль, дуже слабка, корумпована держава з хворим суспільством. Але якщо говорити правдиво, то у владі рідної держави – жінки переважають. І буде просто нечесно не сказати, що саме на них є основна провина за катастрофічний стан справ.








Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...