Патологічна жіноча вірність



Вірна жінка


Карл Маркс писав: «Якщо капіталіст отримує триста відсотків прибутку, то немає такого злочину, на який він би не пішов». А ось на що згоден людина, і не просто людина, а жінка, щоб не виглядати хворою? І щоб виглядати сучасною, затребуваною, пошанованою?!


Напевно, теж немає такої дії, на яке вона не погодилася б.


Зараз деякі нікчеми, так чи інакше, шляхом грошових хабарів або інтиму з викладачами, які отримали дипломи психологів, хитро вживають словосполучення «патологічна вірність». Це стосовно жінок.



Зазвичай, паталогично вірними обзивають жінок, які дійсно порядно себе поводять: хто не фліртує з іншими чоловіками, бо мають постійного мужчину, виставляють своїх оголених фотографій, наприклад, де вона в купальнику на пляжі, на загальний огляд; засуджують подружню зраду і різні розваги без свого чоловіка.


Громадяни (або громадянки),  які насмоктали чи купили диплом психолога, обзиваючи патологічно вірними жінок, що гідно себе поводять, акцентують на слові «паталогічна» і додають «вірність». Самі ж психологи конкретизують, мовляв, вірність  - це добре, але для жінки корисно фліртувати з іншими чоловіками, це, на думку власників дипломів, дуже для неї корисно - завжди в тонусі буде знаходитися.


От і подумав я, що таким психологам, хто засуджує жіночу вірність, слід переглянути свій паталогічний гетеросексуализм - і почати спокушати гомосексуалістів, щоб завжди бути в тонусі. Хоча, можливо, деякі психологи вже все переглянули. Оскільки, судячи з їхніх слів і манери поведінки, вони давно вже є педерастами.


Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...