Про що пишуть сайти для жінок



Про що пишуть жіночі сайти

Ви думаєте, що жіночі сайти пишуть лише про кулінарію, астрологію та видалення прищів на сідницях?



Розумію, що ми, зазвичай, не переймаємося такими дрібницями і тому не читаємо тих сайтів. 

Та було б наївно вважати, що в часи озвірілого матріархату жінки обмінюються лише рецептами приготування страв та епіляції в області промежини.




На бабських форумах активно діляться досвідом, як, завагітнівши від одного, швиденько вийти заміж за іншого, як, нагулявши дитину, знайти мужчину, який буде її утримувати, «стане для неї батьком». Ця публіка, поводячись не як монашки, розповідає одна одній, що сказати мужчині, аби той узяв заміж «дєвушку» з чималим сексуальним досвідом…



Отже, подивимося разом, про що милі дами радяться між собою.


Ось матеріал з жіночого сайту, який змальовує мужчину, коли ним не керує жінка, як куцого нікчему чи як нікчемного куцика:



Текст з жіночого сайту

Ну й, звісно, для його ж блага жінці слід ним, нікчемою, керувати.


А ось маємо недолугий переклад з чужинської мови про керування мужчиною. Мабуть, розуміючи, що за нинішнього матріархального безладу ця тема буде популярною і на такі поради заходитимуть люди з пошукових систем, створили ту публікацію.

Як керувати чоловіком



А нижче – уривок писанини якоїсь Ані Бредик, повний попсових нісенітниць про мужчин, яким, буцімто, подобаються понад усе якісь таємничі незнайомки. Тому, на її думку, варто інтригувати, не говорити правди та взагалі займатися собою, наповнюючи життя цікавим, окремо від мужчини, а він, ніби йолоп, схвалить ці вибрики.

Жіночі маніпуляції мужчиною



Наступний уривок з писанини для ніжних та добросердних молодиць без зайвих сентиментів називає хлопців дурними ненажерливими самовдоволеними дітьми. 

І хоча після цього твердження делікатно поставили знак питання, розумний жіночий мозок, що безсумнівно є розумнішим за мозок курки, може це сприйняти як істинне твердження. Особливо прочитавши далі про те, що хлопці є примітивними істотами.

З жіночих сайтів



Наступним розглянемо питання з жіночого форуму http://woman.ru



Анонімна авторка, відчуваючи серйозну конкуренцію, просить порад на тему «вийти заміж з двома дітьми». 

З форуму для жінок

Вам здається, що це шляхетне і добре бажання? Не заперечую. Тільки погляньте на це повідомлення з іншого боку.


Жінка не зуміла втримати чоловіка, він, як я розумію, утік од неї, навіть віддалившись від двох своїх дітей. Тобто, не вміє вона організовувати стосунки у родині. Бо саме жінка є цементуючим елементом сімї, саме вона має робити кроки до замирення та йти на поступки нескінченно.


Отже, шукає нового чоловіка-жертву, та ще й за кордоном. Напевне, хороший чоловік у її розумінні має ще й забезпечувати чужих дітей, не виключено, що вона вже заготовила фрази «Чужих дітей не буває» та «Якщо мужчина кохає по-справжньому…»


А ось уже і прохання про пораду, як розбити чужу родину:



Як вийти заміж за коханця


Що ви думаєте, прочитавши це? Що мужчина сам з коханкою завіявся?


Невірна думка. Мужчина був спокушений безсовісною істотою, яка знає, що він одружений. То крім цього, ця безсоромна гнида ще й чужу сім’ю вирішила розламати. Її не засуджують, їй дають поради. Що явно показує хижі манери милих дівчаток.


І наступна тема – від корисливої коханки. Вона боїться, що викриється її справжній мотив. Напевне, вона бреше мужчині про почуття, а сама чекає подарунків та хоче видурити бізнес задуреного:




І подальша тема – подібна. 

Лише у ній вже йдеться про моральне обґрунтування меркантильності:




Якщо це нормальні стосунки, тоді що таке проституція?


Буває, що чоловік не розуміє натяків. Ось сказали йому, що хочуть телефон, а він, тупий такий, його не купує. Геть нема від нього розуміння жінки. 

Нещасна жінка змушена, він змусив, звернутися по пораду до досвідчених паразиток:



Як розкрутити мужчину

Як відомо, у матріархальних суспільствах жіноча зрада не є злочином, нема за неї жодного покарання. Це лиходійство звуть правом на щастя. 

І не ховаючи розпусних бажань та підлого лицемірства прямо оповідається, як зраджувати, щоб чоловік не знав:



Як правильно зраджувати чоловікові

Він думає, що вона не зраджує. Ну звісно, вона про це подбала, їй порадив бабський сайт, подруги. Та не виключено, що вона і досвід має, не в лісі ж прожила, не одного одурила.


Ясна річ, жінка хоче займатися саморозвитком. Це дуже задовольняє її его. 

Зокрема, для саморозвитку створені різні курси та тренінги. Ось тренінг: «Як керувати чоловіком по-жіночому». Як не дивно, при матріархаті, коли мізки людей забруднені через  різних нелюдів-пропагандонів, нікого не дивує таке.


Цікаво, як би поставилося розтоптане матріархатом суспільство, якби завтра організували тренінг «Як керувати жінкою по-чоловічому»?


Погодьтеся, якось незвично звучить. Натомість, повідомлення про гей-паради чи подібне паскудство стали звичними. Ось і робіть висновки щодо рівня чистоти вашої свідомості.

Тренінг для жінок



А далі йдемо на форуми, де пишуть студенти. На тих балачках теж можна дещо довідатися про поведінку жінок. 

Читаємо:

Студентський форум



І оце додасть трохи штрихів до портрету нинішніх студенток:

Секс з викладачем



І хоча є справді тверезі погляди від самих жінок на секс між студентками та викладачами, визнають, що не примушують їх викладачі, ці тверезі погляди затьмарюються брехнями про бідних відмінниць, про цнотливих розумниць, яким хтиві голомозі діди-викладачі не ставлять оцінки без інтиму:



З жіночого форуму

Як наслідок – чимала кількість дипломованих дівчат, які пишуть з помилками та показують своє недоумство та невігластво, проте при близькому знайомстві виявляється, що вони досить вправніу ліжечку:





З форуму про студенток

Що? Не всі студентки і не всі жінки такі? Твоя жінка не така? То я й не кажу про твою жінку, я теж охоче схиляюся до думки, що вона не така. Просто отих, які «не всі» –  їх не одиниці, не сотні, їх навіть не тисячі – значно більше. І ти, напевне, здивуєшся, що багатьом трапляються саме такі.


Чому?


Подякуй матріархальному устрою!


Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...