Матріархальна Україна – країна європейського секс-туризму?



Повії Києва
Нещодавно журнал «Фокус» опублікував матеріал «Интим предлагать. Украина – европейский центр секс-индустрии».


У «Патріархального Києва» є кілька спостережень на цю гарячу тему.


Почнемо з того, що коли говорять про торгівлю жінками, то одразу згадується ось що. Приблизно сто років тому лідери феміністичних організацій заявляли, що коли батьки видають дочку заміж, то це ніби продаж дочки, порівнювали у такій ситуації батьків дівчини з сутенерами. Мовляв, нехай дівчата самі вирішують, з ким їм і що робити.



І ось рівень повій серед громадянок матріархальних та феміністичних суспільств красномовно свідчить: коли дівчата самі вирішують, то значно частіше і слід говорити про проституцію. Важко повірити, щоб батько дівчини схвалив би її секс заради модного айфону. А самі дівчатка з периферії нерідко бавляться такими заробітками.


Видання «Фокус» пише: «у великих містах близько 1,5% жіночого населення залучено до надання секс-послуг. Для порівняння: в інших країнах Східної Європи цей показник коливається в межах від 0,4% до 1,4%, а у Західній Європі - від 0,1% до 1,4%.»


У продовження теми, відзначимо, що ці статистичні дані не є показовими, бо ж йдеться про все жіноче населення. А частку повій слід вираховувати серед вікової категорії 18 – 40 років. І якщо саме крізь призму таких цифр поглянути, то легко вийде, що серед молодих мешканок  мегаполісів в Україні до 7% є повіями.


Сюди, напевне, варто додати й тих, які колись «відпрацьовували»  у сфері проституції. Відомо, що колишніх ФСБ-шників та колишніх педерастів не буває. А ось чи бувають колишні повії?


Талановита та розумна українська письменниця Євгенія Кононенко видала книгу з промовистою назвою «Повії теж виходять заміж». Назва багатьох молодиць нинішнього матріархального суспільства може тішити. Та ось здається, що пані Євгенія чогось не сказала. Можливо, правильніше було б сказати: «Повії теж виходять заміж, але назавжди лишаються повіями».


У згаданій статті «Фокус» називає лідером секс-індустрії Харків, а друге місце відводить Києву. «Чому Харків? По-перше, через велику кількість навчальних закладів,  йдеться у статті  до міста стікається безліч дівчат з провінції, готових підзаробити у вільний від навчання час».


На завершення варто сказати і про таке. Матріархальна країна не може не бути схожою на великий бордель. Поведінка жінок, за яких не відповідає батько або чоловік, стає подібною до витівок на вільному секс-ринку, причому пошук фінансово вигіднішого партнера може бути з прицілом на одну ніч чи на довгі роки. Так, часто шлюб за умов матріархату стає просто різновидом проституції.


У патріархальних суспільствах мужчини стають сильними та заможними, для втіх сплачують особам жіночої статі з фемінізованих та матріархальних країн. У суспільствах, де царює матріархат, мужчини тішаться думками, які їм підказали хитрі та безпринципні жіночки.


Славко Київський


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...