Домашнє насильство і ширення домашнього насильства



попередження домашнього насильства
Домашнє насильство

Домашнє насильство стало в Україні буденним явищем. А ще тлумачення домашнього насильства переважно є однобоким, неправильним та спотвореним. І тому у більшості людей, на жаль, розуміння ситуації немає, оскільки висвітлення самого домашнього насильства відбувається неправдивим чином.


Насамперед згадаймо чинне законодавство. Лише окреслимо, що нинішнє законодавство є абсолютно несправедливим.  Але для загального розвитку мужчині не зайвим було б знати:



В Законі України «Про попередження насильства в сім'ї» визначення «насильство в сім'ї» прописано ось як:  

«насильство в сім'ї – будь-які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім'ї по відношенню до іншого члена сім'ї, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім'ї як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному чи психічному здоров'ю».

Ось так. Від одного члена сім'ї до іншого члена… Про те, що у сім'ї має бути голова (головою є, звісно, мужчина), законодавство замовчує. Тобто, немає такого юридичного визначення і юридичної категорії «глава сім'ї».


Проте домашнє насильство в Україні є. І коїться воно часто. І об’єктом насильства є, частіше за все, мужчина.


Так, так, саме чоловік є у більшості випадків жертвою домашнього насильства. Якщо мужчина може, інколи, відповісти фізичним насильством жінці на її постійну нищівну психологічну агресію, то в неї можуть зафіксувати побої (тілесні травми) та покарати мужчину. А ось жінка хитро виставляє себе жертвою, бо ж ніяк не зафіксуєш її постійні паради на чоловіка… Та й безліч організацій, та й державні структури, при нинішньому озвірілому матріархаті, зазвичай, стають на позицію обвинувачення чоловіка.


Ми ще розглянемо різновиди домашнього насильства та наслідки психологічного та сексуального насильства з боку жінок.


Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...