Відповідь Олега Новосьолова про жінок з вищою освітою


Отримання вищої освіти жінкою
Жінки з вищою освітою

Питання:
Зрозуміло, що освіта жінки це проблема. У освічених роздута зарозумілість та ілюзія незалежності. Це  робить їх малопридатними для серйозних стосунків. Але якщо з жінкою нема про що поговорити, вона дурна – це теж проблема. Як розв’язати цю суперечність?

Олег Новосьолов:
По-перше, самиця зазвичай "дурна", а точніше високопримативна, незалежно від наявності освіти. Вона лише імітує розум і знання. Причини в анатомії жіночого головного мозку. Винятки украй рідкісні і не роблять погоди. Мене в студентські роки це вражало. Ну як це можливо – здавати теорфізику і матаналіз і бути при цьому настільки тупою в житті?!


По-друге, жінка отримує освіту з двома основними цілями. 1) отримати допуск в середовище розумних самців. 2) втертися до такого самця в довіру і використовувати отримані знання для інверсії домінування, наприклад, поселити в ньому сумнів у його компетентності (повноцінності). Третя мета – працювати за спеціальністю – лише «аварійна», на той випадок, якщо основні цілі не будуть досягнутими.

По-третє, тем для спілкування в принципі обмежене число. Так як число граней життя і ситуацій – звісно, теж. Тому настання ситуації «нема про що поговорити» – в принципі неминуче. Тому якщо вам ні про що говорити з жінкою, то це не є ознакою того, що вона тупа або ви тупий. Це ознака того, що ви з нею не взаємодієте як нормальна пара. Ви їй не віддаєте накази і не роз’яснюєте, як їх потрібно виконувати, не хвалите за успішне і не картаєте за неправильне виконання. Не вчите її. Спілкування з жінкою це не обговорення структури сусідньої галактики. А коли ви говорите їй, що у неї чудова дупа, ляснувши по ній проходячи повз неї до холодильника. І коли кажете, що пиріг класний, але наступного разу треба спробувати його не пересолити. Ці теми завжди актуальні і ніяк від освіти не залежать. Повірте літньому чоловікові, який жив і з кандидатками фізматнаук, і з дівчатками без освіти. Про сусідні галактики теж можна поговорити, звичайно, але думати про це не треба точно. Оскільки пиріг і дупа – набагато важливіше.

По-четверте, якщо подивитися на історію, невластиву самицям функцію «поговорити на розумні теми» ввели і розкрутили високооплачувані повії на кшталт гетер і гейш. Після чого і всі інші повії, і навіть так звані «пристойні дівчата» жахнулися, що продатися задорого без цієї функції тепер не вдасться, і почали з переляку масово отримувати освіту.

По-п’яте. Так, спочатку дійсно вміння розмовляти додає самиці секспривабливості. Бо свідчить про не зовсім погані гени і додає «перлинку». Але потрібно розуміти, що розумніша жінка і одурювати вас буде майстерніше. І мозок виносити вправніше. І носа задирати інтенсивніше. І торгуватися жорсткіше. Тож не переймайтеся на цю тему, панове. Добрий позитивний характер, правильний сімейний сценарій, молодість, репродуктивне здоров'я, вміння любити свого чоловіка і готувати індичку – набагато важливіше за освіту для жінки, призначеної для серйозних стосунків.

А поговорити можна і з друзями. До речі, про друзів. Очікування від статевого партнера невластивих жінкам функцій, а саме розуму і духовної наближеності – прямий шлях до педерастії. Пам'ятайте про це і будьте обережними у своїх бажаннях неможливого.

Підготовлено Патріархальним Києвом , фото з сайту khnu.km.ua


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...