Зґвалтування по-європейськи і трохи правди про Швецію


Анна Ардин заявляла про зґвалтування

В Україні постійно ведуть пропаганду щодо приєднання до Європи. Так і кажуть «ми йдемо до Європи», а частіше кажуть «в Європу». Та мало хто розуміє, що там насправді. Українські туристи бачать не все, як і будь-які туристи. Ну а ЗМІ брешуть.

Ось вам правда. 

Ці події відбулися у 2010 році, з того часу стало лише гірше, матріархат і чоловіконенависництво у суспільстві поглибилося.

Йдеться про Джуліана Ассанжа і його сайт Wikileaks.

У Ассанжа сталися великі неприємності. Він мав дурість приїхати до Швеції на запрошення якоїсь Анни Ардін для виступу на конференціях. За короткий час він мав сексуальний зв'язок з Анною, а через кілька днів – з іншого активісткою, Софією Вілен. Коли активістки з'ясували, що він спав з ними обома, то вони подали в поліцію заяву про зґвалтування. За шведськими законами зґвалтуванням є все в сексуальних відносинах, що не подобається жінці.


У заяві зазначено, що вони були введені в оману, тому що швидка зміна партнерки – це обман, а обман – це зґвалтування. Крім того, він не представив їм довідку з вендиспансеру. Це теж омана і зґвалтування. 

Взагалі ж, за шведським поняттями, жінка не завжди може розуміти, що вона зґвалтована, тому що для цього потрібно юридична освіта. Існують спеціальні адвокати. З тих пір бідолаху тягають на допити, і йому не до його викривального сайту.

У Швеції заявляють про зґвалтування в 20 разів частіше, ніж в Італії і Болгарії. Приводом може бути все, що завгодно. Так Ассанж ще й тому згвалтував одну з дам, що під час статевого акту з нього зісковзнув презерватив. А адже дама сама запросила його до себе, а до цього платила за нього в ресторані, що у західних людей, мабуть, рівносильно пояснення в любові.

Анна Ардін читає в університеті лекції на тему сексуальних домагань. Вона не тільки теоретик, а й застосовує свої знання на практиці. Під час її лекції один із студентів переглядав свій конспект. Вона звернулася зі скаргою на сексуальні домагання, тому що, не звертаючи на неї належної уваги, студент дискримінував її як жінку і використовував прийом «придушення жінки своєю чоловічою перевагою». А це вже майже зґвалтування і вже точно сексуальне домагання. Студент попросив вибачення. Тоді Ардін подала на нього нову заяву про сексуальне домагання, тому що він намагався применшити її почуття і переживання, стверджуючи чоловіче зверхність».

У своєму блозі вона закликає помститися чоловікам-кривдникам і склала інструкцію, як мстити. Треба облити людину брудом з допомогою закону так, щоб зруйнувати його життя.

Анна Ардін займається ще гендер-активізмом у шведській церкви. Тепер у більшості шведських церков служать жінки. Це відвернуло від церкви парафіян. Коли до церков ніхто не ходить – їх закривають, а їх будівлі і землі продають. Та замість церков і великих садів, де міг перебувати будь-який громадянин, вийшли приватні володіння, куди стороннім ходу немає.

В церквах феміністки вінчають одностатеві пари. У підсумку три чверті звичайних пар перестали вінчатися в церкві.

А у нас це все ще попереду. Просто дух захоплює від нових перспектив!

По матеріалах http://uborshizzza.livejournal.com./, для українців підготовлено Патріархальним Києвом


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...