Розумна жінка чи дурна – з якою ти втрачаєш?


Психологія. Стосунки між чоловіком та жінкою
У нинішній кадровій політиці підприємництва є два принципи:

1.      Лояльність.

2.      Компетентність.

Ось за цими ознаками намагаються підбирати персонал.

Зауважте, лояльність називають передусім.


Колись, ще за часів президентства Кучми, в Україні почали ширитися заклади вищої освіти: щоб люди не виїжджали і не бунтували, їм давали змогу кілька років отримувати непотрібні та шкідливі знання. І тоді ж активно насаджувалася думка, що професіоналізм є важливішим за патріотизм. І інша брехлива думка ширилася: буцімто людина з дипломом є розумною і її працевлаштують.

Така дебілізація позначилася і на свідомості людей. І елементи такого деструктивного мислення перейшли і до сфери особистих стосунків. Тобто, мужчини думають, що коли дівчинка красива, то даруватиме цю красу лише їм. Коли вона щось добре вміє робити, то робитиме це «щось» лише з ними.

Приклад з бізнесу: ваші конкуренти заслали до вас дуже компетентного співробітника. Він має завдання дізнатися про ваші секрети. Щодо його компетенції питань немає. А ось щодо лояльності?

Приклад з політики: дуже компетентна людина може працювати у вашій державі міністром освіти. Він не менш компетентний за інших. Але геть не лояльний до країни, працює в інтересах чужоземних політиків та ідеологів.

Приклад з сімейного життя: вона є дуже «компетентною» все вміє і на кухні, і в ліжку, і дітей обіцяє народжувати (сказала, що любить дітей)...

Тільки ось лояльності до чоловіка в неї замало: вона не намагається заощадити його кошти, вона постійно провокує конфлікти і чоловікові часто доводиться когось бити чи самому бути битим, вона вдягається таким чином, що спокушає інших мужчин формами свого тіла, ратує за рівноправ’я між «жєнщіной і мужчіной», дозволяє собі не послухатися чоловікового слова…

Кілька років тому американські дослідники визначили, що однаковість у політичних поглядах у подружжі зберігає пару значно краще, ніж гармонія у сексі! А якщо не брати до уваги лише політику, то можна конкретизувати: пара є здоровою і гармонійною ЛИШЕ тоді, коли жінка живе задля інтересів чоловіка. Відповідно, отримує радість, даруючи йому радість, як шляхетна людина отримує більшу насолоду при даруванні, а не при отриманні дарунків.

Отже, коли в поведінці жінки (байдуже – розумної чи дурної) є ознаки егоїзму та нелояльності і якщо мужчина, зауваживши це, не зробив негайних та рішучих кроків для лікування жіночої недуги, можна забути про гармонію у такій парі. А також виникає питання: чи не мазохіст цей мужчина?

Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...