Чи часто треба займатися сексом?



займатися сексом
Скільки треба займатися сексом

Не хочеться оминати питання сексу, оскільки у житті здорових мужчини і жінки секс є важливим і частим заняттям. У хворому (матріархальному) суспільстві секс часто є збоченим, тобто, при доступі до тіла використовується ніби модель призу.


Патріархат є ознакою здоров’я Роду, як націоналізм є ознакою здоров’я народу. А секс, уточнюю: правильний секс, а не збочений, забезпечує і продовження, і здоров’я Роду.


Неможливо один раз і назавжди наїстися. Також не вдасться одного разу зайнятися сексом, щоб назавжди задовольнитися. Аналогія з їжею не випадкова: потреба сексу, як і потреба у  їжі закладені в нас інстинктивно, відчуваються вони як голод та відповідні бажання. Здорові люди, які не кастрати, мають ці бажання і шукають способи вдовольнити їх.


Тут наведу один цікавий приклад — випадок з життя Тараса Шевченка. Він чудово ілюструє все сказане. Ну а блискавичність Кобзаря та рівень його словесної майстерності відомі і без цього:




У пана, чиє ім’я історія не описує, готувався бал. Був там і Шевченко. На столах стояло печене і варене. Кобзареві дуже хотілося їсти, зголоднів з дороги. Ось він всівся та їсть. А тут заходить пан хазяїн. Підійшов до Шевченка і каже:

- Чим відрізняється людина від свині?

Шевченко відповів:

- Людина їсть, коли хоче, а свиня коли дадуть.

Ось і уся розв’язка.


Той пан мав, як бачимо, рабську свідомість, хоча й був паном. Шевченко, хоча й народжений у кріпацтві, мав свідомість статусного мужчини.


Задумайся, чи не перебуваєш ти у кріпацтві матріархальних антилюдських ідей. А поки що я підсумовую сказане.


Коли статусний мужчина має дружину, а при патріархаті може мати і кількох жінок, то він займається з нею чи з ними сексом тоді, коли він вирішить за потрібне.


При матріархаті статусних мужчин обмаль, і мужчинам секс, ніби свині їжу, «коли дадуть».


Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...