Хто має бути главою сім’ї?



Вам не здається це питання дивним? Насправді через серйозне зомбування нинішніми ЗМІ в багатьох людей досить змішані думки з цього приводу.

Слід розібратися.

Мозок людини не має нервових рецепторів. А шлунок має. Тому коли болить шлунок, ми це відчуваємо. Особливо, коли ледача жінка і не хоче готувати, як слід і скільки потрібно. Наш шлунок міг би чимало зауважень зробити нашим мізкам. Проте у притомної людини вчинками керує мозок, а не шлунок, який весь час може чогось хотіти.



Ось є жіночий сайт з казковою назвою «Чарівна» і гаслом «Краса, любов, мудрість». Жіноча мудрість – це, як ми розуміємо, щось з чарівного світу, зі сфери казок. Не дивно, що слово «геній» чоловічого роду. І ось цей сайт для милих леді, чи для лєдєй, узявся до розбирання питання про главу сім’ї. Ось що лядський сайт пише:
У деяких сім'ях жінка, навіть будучи домогосподаркою, тримає в своїх руках чоловіка, дітей і інших родичів. Жінка - глава сім'ї, якщо вона:
    Розпоряджається сімейним бюджетом
    Самоособисто вирішує, як сім'я буде проводити вихідні та відпустку
    Самостійно здійснює великі покупки, не погоджуючи з чоловіком
    Не радячись з чоловіком, може виконувати поточні завдання, які виникають у побуті

Тепер розумієте, де саме втрачають сучасні мужчини? де ненажерливий шлунок керує мозком? Хто вирішує, де відпочивати, що купити? Хто є скарбником сімейного бюджету?
Далі милі ляді, неначе на сповіді, відверті:
Які переваги отримує жінка - глава сім'ї
    Ви можете поступати, так як хочете самі в тих чи інших сімейних ситуаціях, не враховуючи інтересів чоловіка
    Сімейні гроші знаходяться у ваших руках, тому можна дозволити собі приємні покупки без схвалення чоловіком
    При відсутності керівної посади на роботі, ви можете повністю реалізувати свої лідерські якості в сім'ї
    Підвищення самооцінки вам гарантовано
    Якщо чоловік готовий на себе взяти турботи по будинку, то дружина-глава сім'ї може зайнятися своєю кар'єрою. Зазвичай чоловіки в таких сім'ях не виступають проти реалізації своїх дружин.

Прошу зауважити, якщо ви берете на себе турботи по будинку, то цим можете звільнити простір для її кар’єри. Інакше кажучи, жінка, яка робить кар’єру, цілком ймовірно є керманичем для свого чоловіка. І його життя перетворюється на казку, тобто, відірване від реальності. А саме: функцію головування у сім’ї взяла на себе жінка. За таких обставин, звичайно ж, ця особа чоловічої статі перестане цікавити жінку як мужчина. І тоді ця жінка-глава сім’ї може пошукати того, хто виконає постільну частину подружнього обов’язку.

І наостанок казково-бабський сайт радить:

Щоб стимулювати свого нерішучого і м'якого чоловіка до діями, можна зробити наступні дії

І ось одна з тих дій, яку вони радять:
«Постарайтеся всі питання вирішувати сім'єю, а не одноосібно»


Здається, автори того матеріалу забагато читали казок або не виросли далі підліткового віку. А як інакше пояснити, що рішення ухвалює мозок, а не шлунок? Як можна вести мову про залучення до рішень чоловіка, якщо ухвала рішень у сім’ї є його справою. Ну не годиться мозкові разом зі шлунком обробляти їжу кислотним ферментом, як не годиться шлункові, який є незамінним і життєво важливим органом, брати участь у процесі мислення, немає у шлунку тих клітин, призначення яких – думати.


Тому просто дивним і потворним виглядає питання «кому бути главою сім’ї?»


Ми вже говорили, що сім’я – це утворення, яке має цілком належати чоловікові і створюється, за призначенням, для нього і його дітей, а жінка є матір’ю чоловікових дітей. Навіть не хочеться говорити, який жіночий орган треба натягти мужчині на голову, щоб цей мужчина перестав бути у своїй сім’ї главою. І навіть моторошно подумати, яким місцем намагалися думати ті, хто ставить під сумнів провідну роль чоловіка у родині.


Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...