Жіноча кар’єра та сім’я чоловіка



Сім’ю створює мужчина. Не жінка з чоловіком, а мужчина, беручи жінку. І ставши частиною сім’ї свого чоловіка, жінка стає заміжньою, вона вже «за мужем».


Відома феміністка Марія Арбатова у телепередачі «Я сама», до якої її запрошували у якості експерта, оголосила такий вислів: «Це називається: народила дитину, лишилися дівчинкою». Феміністка це говорила про молодих жінок, які ніяк не хотіли дорослішати і належно дивитися на життя.



Навколо нас безліч жінок, які, навіть утворюючи стосунки з мужчиною, не знають, як жити у парі, у сім’ї. Ну, в ліжку вони щось, напевне, вміють. 

Можливо і на кухні деякі до чогось придатні. Пральну машину запустити можуть чи замовити доставку піци додому можуть. А ось як будувати стосунки, що ще має робити жінка – більшість не знає, на жаль.


Ось повідомлення:



"Вашингтон, 30 серпня. Вчені з університету Флориди виявили, що самооцінка чоловіків страждає від успіху їхніх подруг навіть у тому випадку, коли вони не конкурують безпосередньо, повідомляється в статті, опублікованій в журналі American Psychological Association Journal of Personality and Social Psychology.


Дослідники вивчили 896 гетеросексуальних пар з Америки та Голландії. В одному з експериментів добровольці проходили спільні тести, а потім повинні були передбачити успіхи один одного. При цьому психологи встановлювали рівень самооцінки кожного учасника. Наприклад, ті добровольці, які асоціювали займенник «я» зі словом «хороший», мали найбільш високий рівень самооцінки.


Виявилося, чим вище була особистісна самооцінка у чоловіка, тим нижче він оцінював результати проходження тесту партнеркою, і тим більше турбувався у разі її успіху.


Що цікаво, на жіночу самооцінку успіхи партнерів не надають такого гнітючого впливу.


Таким чином, вчені зробили висновок, що чоловіки автоматично інтерпретують будь успіх своєї «половинки» як власну невдачу."


Як бачимо, для мужчини природньо не хотіти розвитку жінки за межами дому. Зрадіє мужчина від того, що дружина класно готує вінегрет чи кашу. Натомість, коли жінка просувається у суспільних справах, за межами сім’ї, мужчина, якщо він не кастрат, не радітиме, бо така радість не природня.


А як бути з тими чоловіками, які повідомляють, що дуже радіють кар’єрному просуванню дружин? Просто визнаймо, що фемінізм та матріархат робить з 
 мужчин лицемірів.


Домінування мужчини за межами дому – це не якась змова, це природня біологічна, соціальна та здорова психічна програма людства, тієї частини людства, яка не спотворена шкідливими ідеологіями. Домінантна роль мужчини, його вирішальне слово, –  це тисячоліттями випробувана схема гармонійного поєднання двох протилежних статей у одній команді.


Патріархальний Київ


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...