Погляди на сім'ю у матріархальному світі: чоловік та жінка



Щоб не перевантажувати своє слово великою кількістю посилань, скажу коротко: все, що стверджую нижче, є обґрунтованим та базується на результатах досліджень. 

І є правилом. 

А видавати його за винятки, щебечучи: «є різні жінки» або «я знаю випадок, коли…» є вигідним для хитрих власниць піхви, які звикли паразитувати на мужчинах і брехати.



У матріархальному світі жінка, утворюючи шлюб, виходить з міркувань більшого комфорту для особисто себе, а не пари. На речі, навіть будучи закоханою, вона дивиться цілком прагматично, не втрачає голови. Чоловіки значно є відданішими парі і значно рідше ініціюють розлучення.


Навіть оголошуючи про сильну закоханість, більшість жінок з матріархальних суспільств продовжують постійний тісний контакт з подругами та іншими мужчинами. Тобто, коханий для неї – лише один з багатьох, один з інструментів для обслуговування її бажань та комфорту.


Натомість, закоханий мужчина постійно думає і дбає про кохану, подумки з нею спілкується, позаяк вона стає частиною (зазвичай, головною частиною) його життя та його єства.


Американська діячка Корнелія Скіннер  (Cornelia Otis Skinner) пояснила: «Жіночі чесноти — найбільший чоловічий винахід», показуючи, що чоловіча фантазія часто не бере до уваги справжні мотиви хитрованок.


Вміючи добре провокувати, маючи значно витриваліший організм, жінки самі полишають чоловіка, з якого вдосталь позбиткувалися. Але часто, щоб приховати свої справжні мотиви, обставляють ситуацію спотворено: він мене вигнав, він мене бив. Звісно, мужчина не є скаженим, він не кидається на людей, інакше хитра вагінальна паразитка не жила б з ним. Просто його вже довели до останньої межі, на якій він змушений вдарити істоту, яка шалено, по-звірячому зневажає.


Спотворена суспільна свідомість, скоріш за усе, стане на бік вагінальної паразитки, вважаючи, що жінку бити не можна, при цьому не взявши до уваги, що мужчину зневажати тим паче не можна.


Для самої жінки характерною поведінкою є – обвинувачення своїх колишніх партнерів-мужчин або нинішнього мужчини. Натомість чоловіки, зазвичай, переживають «якби я сказав чи зробив інакше, усе було б не таким».


Славко Київський для Патріархального Києва


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...