Особливості жіночої психології: поведінка жінок заміжніх та розлучених при матріархаті



Чимало жінок, чоловіки яких заробляють вдосталь, все одно працюють. Це стосується навіть дуже заможних сімей.

Чому? Адже чоловік з його заробітками цілком спроможний забезпечувати сім’ю, навіть не необхідним, а розкішним життям.

Зазвичай, жінка відповідає, що хоче щось довести собі, розвинути якісь там свої здібності. 

Одна дама із такої забезпеченої сім’ї сказала мені колись, що не хоче просити гроші у чоловіка на предмети гігієни для себе. Хоча він не вимагає жодного звіту про використані гроші і цілком розуміє, що в неї можуть бути витрати на прокладки чи зубну пасту.
Кардинально міняється поведінка жінки, коли вона розлучається, суд чоловіконенависної держави лишає дитину з мамкою, а жінці вдається отримувати великі аліменти. Ось тут озвіріла від патріархальності дамочка одразу втрачає смак до роботи, намагається не працювати, а жити суто на виплати від чоловіка.

Знаю ситуацію, коли успадкувавши від чоловіка дві квартири, вдівонька перестала працювати: живе у своїй оселі, а дві інших, що стали її, здає квартирантам.

Пояснення прості, їх, тих мотивів матріархальних жінок, аж три основних.

По-перше, милі дами, працюючи, можуть і вдома змагатися з чоловіком за лідерство, претендуючи на рівність чи навіть зверхність.

По-друге, виходячи на роботу, жінка може не народжувати чергову дитину. Погляньте, у заможних родинах, де чоловіки можуть забезпечити і десятьох своїх нащадків, жінка народжує одну чи двох дітей.

По-третє, виходячи з дому, можна тішити своє самолюбство, хизуючись перед іншими заможними та незаможними жінками, новими речами, зачіскою, коштовностями, розповідями про непотрібні подорожі до інших країв…

Є ще один фактор, про який і думати не хотілося б. але він настільки помітний, що доведеться про нього сказати. Часто помічаємо, що дружина, яку чоловік матеріально забезпечив дуже добре, вдягається і поводить себе так, ніби шукає сексуального партнера. І менше зло, коли це просто хитрий садизм за принципом «спокусити, але не дати», а якщо це і справді спроба зрадити?

Славко Київський для Патріархального Києва
Фото: jerkmagazine.net та details.com


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...