Кохання – це безвідповідальність?



Звісно, кохати можна, і потрібно, і це оспівано поетами, живописно змальовано попсовими журналами та окроплено кров’ю самогубців. Кохати приємно і це почуття вважається високим.

Тільки ось визначень, чим воно є, те кохання, існує багато. Та ми зупинимося зараз на тих моментах, коли це почуття чи брехня про нього є виправданням безвідповідальності.


Дивіться порівняльну таблицю, щоб переконатися у тому, що кохання часто є антагоністичним стосовно відповідальності:
 
Таблиця "Кохання - Відповідальність", Частина 1


Таблиця "Кохання - Відповідальність", Частина 2
Таблиця "Кохання - Відповідальність", Частина3
Таблиця "Кохання - Відповідальність", Частина 4

Думаєте, хтось з прибічників патріархальних поглядів проти кохання? Звісно – ні! Тільки це має бути відповідальне кохання, де основою є відповідальність. Власне, відповідальність і є ознакою правильності. Ну неправильно закохуватися та займатися сексом с малолітньою дитиною чи з мужчиною-чужицнем! Це злочинно! І ніякі кохання не можуть виправдати лиходійство.

Ну і неправильно виглядає, коли кохання і секс передують благословенню батьків та шлюбу. Але у матріархальних суспільствах жінки, у більшості, знають лише «хочу», і як різновид отого безсумлінного бажання є «палюбіла і дала».

Прогнозуючи можливі спроби звинуватити у «ніколи нікого не кохав», мушу зазначити наступне. Автор цього матеріалу неодноразово освідчувався у коханні і на свою адресу отримував подібні освідчення від деяких дівчат та жінок. Має досвід, а досвід, як казав О.Уайлд, це та назва, котру кожен дає своїм помилкам. І ось з висоти свого досвіду та маючи за плечима певну кількість помилок, я смію заявити: зневажаю шльондр і дуже поважаю жінок відповідальних.

Славко Київський для Патріархального Києва
 


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...