Як жінка проводить тестування мужчини



Відійдемо від жіночих пояснень того, що існує загадкова жіноча логіка. Вона для забитого матріархальними казками чоловічого мозку загадкова.

Насправді, все вже пояснено. 

Частково це пояснює сайт «Патріархальний Київ», а дещо сказано нижче. 
Читайте:


Звернімо увагу на дуже важливу деталь. Жінка в режимі домінування сильно акцентує увагу на фірмовій дорогий атрибутиці чоловіка. Модель машини, мобільного телефону, бренд одягу, мода, стиль. Таким чином, для неї має принципове значення, чи легко чоловік піддається на маніпулятивні рекламні технології. Якщо він «упакований» фірмовими прибамбасами, значить він не володіє самостійним мисленням, і надалі їм буде легко керувати і видурювати у нього гроші, які точно є.
Пам'ятається, одна моя подружка в перший день знайомства визначила, що стильна візитниця мені подарована. Настільки вона не відповідала моєму незалежного способу мислення.

Одна жінка розповіла, що вона тестує чоловіків таким же способом, але з іншою метою:

«Я тестую на щедрість. Я часто пропоную заплатити за себе в громадських місцях. Практично всі погоджуються. Або погоджуються із застереженнями (наприклад, частково), що взагалі мене найбільше смішить. Якщо погодився - більше не спілкуюся з ним, а вони при цьому ще здивовані. Очікувана "правильна" реакція - безапеляційна відмова від фін. підтримки. Поважаю.»

Це уривок з книги Олега Новосьолова «Женщіна. Учєбнік для мужчин»

А всім мужчинам просто слід пам’ятати, що жінка тестування веде постійно, і лише обставини (наприклад, фінансова залежність чи релігійні принципи) можуть зменшити чи тимчасово приглушити ці її спроби. Унеможливити розпорошення сил на непотрібні випробування мужчин з боку жінки може лише правильна патріархальна модель стосунків, коли повна і незаперечна домінантність мужчини є устійненим фактом.



Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...