Дитяча проституція: приклад висвітлення пресою при матріархаті


Дитяча проституція

Спершу пропонується вам новина.

А потім разом подумаємо, чому цю новину подано саме у такому ключі.

Адже, на нашу думку, такий спосіб висвітлення події та їхнього аналізу віддаляє від вирішення проблеми дитячої проституції та приховує справді винних.



«Все почалося бути може, заради жарту, бути може, не віддаючи звіту у вчинку з розміщення свого фото в чаті сексуальних оголошень: щоб мати гроші в кишені, щоб не просити їх вдома, щоб не пояснювати, для чого вони потрібні. Але жарт повела далі, дівчині стали приходити повідомлення, вона зрозуміла, що на цьому можна зробити гроші, нехай навіть 300 євро за послуги. Вона залучила до цього свою подругу. Обидві вони представлялися повнолітніми, розміщували фото, чатились. Через кілька тижнів вони опинилися в руках першого дорослого, потім другого. Дуже швидко гра змістилася з інтернету в реальне життя. Вони почали займатися проституцією після школи»
І далі:
«Спочатку на побаченні, потім у квартирі в одному з найшикарніших кварталів міста, Паріолі. Одна з двох мам все дізналася і замість того, щоб заявити в поліцію, сама стала експлуатувати: гроші, які заробляла її дочка, йшли на те, щоб дотягнути до кінця місяця після того, як бар, в якому працювала мати, закрився», пише Марія Елена Вінченці в своїй статті для газети La Repubblica
«Вчора військові, очолювані полковником Лоренцо Сабатино, заарештували за використання проституції неповнолітніх п'ять осіб, серед яких була і мати 14-річної ліцеїстки. Поки тривали обшуки, двох дівчат допитували в прокуратурі. 14-річна була шокованою, вона кілька разів намагалася вийти зі справи, а друга, можливо, лише вчора почала розуміти, що виявилася замішана в чомусь більшому, ніж вона сама думала», повідомляє видання.

«Розслідування почалися в травні, коли мати 15-річної звернулася до карабінерів. Її дочка зникала на кілька днів, була агресивною і незговірливою. Стурбована поведінкою доньки мати найняла приватного детектива. Це страшна історія, в якій зіграли особливу роль безпринципні чоловіки. Один з них в жовтні зрозумів, що на двох тінейджерах можна добре заробити. «Вони мені дають дохід у розмірі 600 євро в день», розповів він по телефону одній своїй подрузі, яку просив допомогти йому знайти квартиру для організації побачень».


Коментар Патріархального Києва: Падіння моралі в Європі відоме там педерасти парадами по вулицях ходять. А ось авторка цієї статті дивним чином робить невірні висновки. Матері школярок не догледіли, що дівчатка почали займатися проституцією. Але у статті не відзначено про те, що особлива роль належить цим, з дозволу сказати, мамцям. Натомість зазначили, що мужчини особливу роль зіграли. Маразм! Чи не краще було б пояснити дочці, що сексом слід займатися лише зі своїм чоловіком?!


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...