Мозаїка жіночих вчинків при матріархаті: нарізка



Це цікаво. І найголовніше, що жінок у патріархальних суспільствах поважають. Саме жінок, а не шльондр та повій. Щоправда, деякі нечестивці хочуть під неповагою до шльондр звинуватити патріархальний устрій у неповазі до жінок.

Але зараз ми не про це. У житті жінок теж є різні обставини, і деякі з них просто цікаво знати. Ось з журналу «Країна» вдалося насмикати кілька різних повідомлень, їх варто проглянути. Запрошуємо! 


  





Справді, нинішня молодь, для якої батько не є авторитетом, дуже розбещена та не вихована


Колись сатирик Петросян сказав, що коли ввели сухий закон, то збільшилася кількість розлучень, бо чоловіки на своїх жінок тверезими очима поглянули. Як не дивно, причина чи не половини випадків чоловічого алкоголізму у неправильній поведінці жінок. А якщо сюди додати деструктивну поведінку не дружини, а матері, то ситуація взагалі жахлива. 

Про це знають психологи та наркологи. Тільки ось при матріархаті звинувачується мужчина, хворий на алкоголізм. Це один з купи маразмів матріархату: звинувачувати самого хворого на алкоголізм. Це однаково, що звинувачувати діабетика, що він не виробляє інсулін. Але ж матріархат є антилюдським устроєм, тож, на жаль, нічого дивного.

Навіть страшно подумати, в кого вона цього навчилася. Ймовірно, у дорослому віці ця мала красуня не прибиратиме, а шукатиме мужчину, який, в обмін на доступ до тіла, найматиме прибиральницю. Якщо мужчину такого знайдено не буде, то доця скаже, що справжніх мужчин немає.


Син того дядька одружився не з жінкою, жінка не б’ється. Хоча, можливо, він і не син, коли дозволив, щоб його батька зачепила якась власниця піхви, що була у використанні. Трохи часу сплине, і той громадянин пересвідчиться, що батько мав рацію.
У 27 років люди вже другу дитину до школи ведуть. А ця все ще "зустрічається". Словом "зустрічатися" шльондри називають безвідповідальну поведінку, коли вони мають секс з тим, хто не є їм чоловіком.

Ось тому і "мій хлопець", а не "чоловік". Ось тому і не послухалася, бо не жінка, а та істота, що не заслуговує на повагу при патріархальному суспільному устрої.

То переважна більшість чоловіків-безхатченків становлять ті, кого вигнала дочка, жінка, невістка. І чоловіків-безхатченків значно більше, ніж жінок-безпритульниць. Дякуйте матріархатові!
Дивно, що батько досі не зробив нічого для припинення життя такої доці. А де були рідні дядьки, брати? Чому не відкрутили голівоньку тій, що дозволила вдарити батька?

Нема сумніву, що суд їй дав умовний термін покарання, бо вона ж "дєвушка". І за однакові злочини при матріархаті мужчин звинувачують, а жінок виправдовують, інколи навіть кажучи, що це бідну жінку довели (мужчини довели, суспільство, тяжка праця тощо).

Використано матеріали журналу "Країна"


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...