Секс-туризм до України та практика спілкування



В цьому матеріалі йдеться про секс-туриста з Ірану, хоча себе він називає американцем.


Так, це Даріуш Валізадех (також себе називає  Руш,Руш Ворек тощо). Це завзятий секс-турист, має блоґ, де докладно розписує, як знаходити європейських жінок у бідних країнах, зокрема, в Україні. 

Є палким прихильником сексу без презервативів і з гордістю розповідає про це. Автор кількох електронних книжок про те, як трахнути жінок Східної Європи. Одна з книжок – про українських шльондр: Bang Ukraine: How To Sleep With Ukrainian Women In Ukraine: Roosh

Читачами його блоґа та форуму на 99% є індуси, араби та негри. Відвідуваність складає до 100 тисяч на місяць і постійно збільшується. Цей персонаж обіцяє темношкірим з Америки та Азії рай в обіймах українок.


Ось типовий звіт негра про походеньки у Києві і як з ним там злягалися українські «дєвушкі»: Kiev 2013 та Kiev Datasheet August 2013
 

Валізадех здійняв чимало галасу у Прибалтиці і відтоді там не з’являється. В Латвії його жінки висміяли та принизили, а в Україні проблем не мав. Літо 2013 року провів у Одесі, наймав квартиру у центрі міста, чіпляв шльондр у Аркадії та клубах. До цього мешкав у Харкові, де викладав англійську мову, не маючи дозволу на роботу.


Пам’ятайте про це, коли бачите тих, хто закінчив курси англійської «з носіями мови». Та тих милих «дівчаток», які працюють викладачками подібних курсів. У Харкові дівчатка не сприйняли його американський паспорт, а у Києві місцеві «незайманиці» були просто у захваті, побачивши заокеанський документ.


Що сказати? Він не єдиний секс-турист, що полюбляє бувати в Україні. Таких, без перебільшення, сотні тисяч. І питання тут не в національних традиціях, а у матріархаті. Оскільки при матріархаті вважається нормою, що молода жінка, побувавши у ліжках з багатьма партнерами, потім думає, що вийде заміж, розказавши чоловікові, що, мовляв, не знала, як себе поводити, часи ж зараз такі, кохала і давала.


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...