Цікавий випадок на Кавказі 19 століття



У 19 столітті була фірма «Товарищество нефтяного производства братьев  Нобель» (Бранобель). Займалася ця контора видобутком корисних копалин, зокрема, нафти, та виготовленням керосину.

Купивши та відкривши на Кавказі кілька свердловин, брати Нобелі запросили місцевих гірських мужчин попрацювати у них.

Кавказці відмовилися, майже ніхто не схотів працювати у чужинців у жахливих умовах та за малі гроші. І тоді підприємці вчинили дуже цікавий хід.

Просто енциклопедичний приклад для підприємців.


У великих населених пунктах (аулах) Нобель відкрив крамнички з різними цяцьками, усіляким приємними для жіночого розуму дріб’язком, який дуже подобався кавказьким жінкам. Минуло трохи часу — і горді мужчини Кавказу вже працювали у Нобеля на виробництвах, заробляючи милим жіночкам на різноманітний бабський непотріб.

А.Нобель. Фото з polit.ru
Чи не нагадує вам ця історія ні про що? Минуло півтора століття. І нині є різні дива автомобільної промисловості та електроніки. І часто жінки їх отримують не від чоловіків, а від коханців — різних. Якщо тоді йшли на тяжку роботу заради забаганок дружини, то тепер часто ризикують життям просто через примху спокусливої фіфи. А ті, хто не піддається хитрим маніпуляціям, будуть названі женоненависниками.
 
Славко Київський для patriokyiv.blogspot.com


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...