День батька. Для чого Україні День батька?



Це було чимось новим. І, як я поясню далі, це черговий удар по мужчинах – підступний та по-жіночому хитрий.


Отже, відтепер в Україні відзначають День батька. І це – у матріархальній державі, де все спрямовано проти українських мужчин. Приїжджим в Україні живеться комфортніше за українців.



Як зараз називають підвищення цін? Доведенням цін до європейського рівня? Чи лібералізацією розцінок? Чи переглядом тарифів? Удосконаленням обчислення вартості?


Пригадайте часи, коли за стаціонарний хатній телефон не було похвилинної оплати. І потім, коли Уряд очолила Ю.Гріг’ян-Тимошенко, з’явилася похвилинна тарифікація розмов на стаціонарних телефонах. Удосконалила – мільйони українців змушені сплачувати більше.


А що ж з Днем батька?


По-перше, це стане суто маркетинговим святом, тобто, рухатиме економіку, бо люди купуватимуть подарунки татусям, організовуватимуть застілля. Безумовно, працівники торгівлі та генделиків покращать свої виторги.


По-друге, планується, але не гарантовано, що чоловікам дозволять брати відпустки при народженні дітей на два тижні. Такий-собі чоловічий декрет. Якщо закон буде ухвалено, то, скоріш за все, якщо чоловік не скористався правом на двотижневу відпустку, пізніше «відгуляти» її не зможе. А якщо врахувати кількість непрацюючих, які стають татами, студентів, не оформлених працівників (бо понад половина економіки перебуває у тіні), бачимо, що дуже мала кількість чоловіків з того скористається.


Що буде натомість?


А ось тут – найцікавіше. Пропонується гарантовані 30% керівних посад на підприємствах та у органах влади для жінок. Вже було сказано, хто чинить перешкоди бізнесу тавчиняє корупційні дії.

При цьому у матріархальному суспільстві жінка-злодійка, ніби священна корова Бенаресу, є майже недоторкана: хабарників-мужчин чомусь викривають частіше. Якщо введуть квоти на кількість жінок у керівництві, то на місце однієї хабарниці, навіть якщо наважаться її притягти до відповідальності, знову прийде жінка.


Святкуйте День батька, матріархальна держава знає, як затоптати мужчин!


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...