Перманентна національна стурбованість і патріархальний погляд




Юрій Шушкевич на своїй сторінці у Фейсбуку опублікував «Тест на перманентну національну стурбованість».

Розуміємо, що існує причинно-наслідковий зв'язок, тобто, якщо ваші шаровари мокрі, вони ж не просто мокрі, ймовірно, їх хтось намочив. А відтак і проблеми суспільства та, зокрема, національно-свідомої його частини, теж мають першопричини.

І призвів до значної частини проблем в нинішній Україні – матріархат. 

Тож автори Патріархального Києва публікують текст Юрія Шушкевича, запозичивши його у Шушкевича зі своїми коментаря


Тест на перманентну національну стурбованість (ПНС

1. Бере участь у всіх дискусіях присвячених національній ідеї. Абстрактність самої ідеї не зменшує його пилу.

Коментар Патріархального Києва: Це справді так, ще за часів утворення Руху. Причина цьому – матріархальне виховання інтелігенції СССР. Зараз це виглядає жалюгідно, особливо, коли на це пристають молоді люди.

2. Гуманітарій за освітою.

Коментар ПК: Тут не факт, зараз вже не ті вчителі української мови та історії.

3. Вірить, що стародавні укротрипілоарійці літали на ядерних мамонтах, а потім через підступи москалів, жидів і масонів, наші пращури втратили свої технологічні переваги.

Коментар ПК:  Це дрібниці. Набагато гірше, коли це нещастя вірить, що ворогів можна не вбивати, що вони виправляться від ратифікації якихось міжнародних конвенцій та згинуть «як роса на сонці».

4. У нього давно не було сексу, у чому ж звісно винні азіати та африканці, котрі зваблюють його потенційних партнерок.

Коментар ПК:  Гірше за те! Ви бачили сучасних одружених українських націоналістів? Таке враження, що навіть маючи жінку, вони не мають, у правильному розумінні, цю жінку роками. Вона їм не родить хоча б трьох дітей, вони не відчувають себе мужчинами, як це було б, якби жінки їхні були жінками.
У шкільні роки авторам Патріархального Києва у школі розповідали про Владіміра Лєніна, з ним була Надєжда Крупская. Вчителька говорила, що Крупская для Лєніна – друг і соратник. Про це згадується, коли глянеш на більшість пар українських націоналістів.
Більше того, ці люди ще ладні заздрити і докоряти прихильникам патріархату, авторам цього сайту, коли бачать з нами різних симпатичних молодиць…

5. Свято вірить що за Україну треба померти, однак помирати не поспішає, якісно працювати за Україну теж.

Коментар ПК: До цього зауваження автори ПК ставляться неоднозначно, оскільки серед українців суїцідальні не частіші за подібні у представників інших народів. А щодо праці, то хотілося б знати, чи багато зараз є праці саме для України.

6. Знає, що винні у його проблемах та соціальній не адаптованості жиди, москалі, масони, космічні ящури. Словом усі крім нього.


Коментар ПК: У радянські часи було гасло: «Піонєр! Ти в отвєтє за всьо!» Схоже, зараз уже звинувачують у всьому звичайного українця. Можновладці розкрадають бюджет, виводять гроші до офшорів, а звинуватити хочуть звичайних громадян. Оскільки українці є жертвами довготривалої матріархальної пацифікації, винищивши еліту, замінили її рафінованою інтелігенцією, вчили та примушували бути маріонетками та заохочували підлабузництво, через те замалий відсоток здатних до вчинку мужчин серед українців. У цьому пункті коментар неоднозначний: якщо людина лежить, то винний і той, хто її штовхнув, і вона сама, що не може піднятися.

7. Має політичного ідола якому або не дали порятувати або ще не дали порятувати Україну. Постать лідера священна тому будь-яка критика ідола викликає бурхливу істеричну реакцію.


Коментар ПК: Дуже шкода, але через тривалий матріархальний прес ця істерична реакція є словесною. Напевне, саме тому досі живий Олесь Бузина. Бо якби він в Узбекистані написав на Алішера Навої те, що він сказав про Шевченка в Україні, то навряд чи дожив би до наступного ранку.

8. Екзальтовано чекає на прихід національного месії.

Коментар ПК: Звичайно! Бо в здоровому патріархальному середовищі є свої авторитети, наприклад, батько або дід. А при озвірілому матріархаті, який панує нині в Україні, милі жінки не сприймають авторитетів, якщо про них не написали націоналістичні видання чи не сказали по ТБ. Інакше не буває, бо суспільство хворе: матріархат. У здоровому суспільстві для сім'ї головним авторитетом є Бог і старійшина Роду – мужчина.   

9. Вдягає вишиванку і пишається. Толерує корупціонерів, якщо ті крадуть у вишиванках.

Коментар ПК: Справді, бо більше мало за кого є порадіти. Ну немає у хворого від матріархату українського народу приводів зрадіти від того, що українські етнічні загони узяли під контроль ринки сусідської столиці. А тут хоч якась особа у вишиванці, що здатна на вчинок. Прикро, але це є.

10. Схильний до повсякчасних кричалок *Слава Україні*, *Ганьба*, etc. Любить місця де можна зайнятися цією справою масово.

Коментар ПК:  На нашу думку, це просто випускання пари та бажання відчувати силу. Якби кожна сім'я була патріархальною, то у цій міцній багатодітній родині були б сильні чоловіки, їх було б багато і відчуття сили було б усередині родини. А при нинішніх матріархальницьких слабких шлюбах нема відчуття сили, його мусять шукати або у тих нечисельних українських бандах, яких ще трохи є в Україні, або задовольнятися ілюзією сили, прийшовши на площу нещасних людей у вишиванках.

11. Професійній самореалізації заважають повсякчасні роздуми та турботи про долю України.

Коментар ПК: Тут нема чого коментувати, на думку авторів ПК, пан Шушкевич у цьому пінкті або блазнює, або перебільшує.

12. Ненавидить державу, однак це не заважає відчувати що держава йому всім зобов’язана від медичного обслуговування до сплати його комунальних боргів.

Коментар ПК: Це так, хіба що таке твердження є справедливим не лише стосовно нинішніх, вихованих у матріархаті, націоналістів.

13. Підспудно заздрить колегам по українському гетто котрим краще, ніж йому, вдалося соціально адаптуватися. Анонімно і творчо створює їм неприємності, діє в цій площині не менш виважено і точно, чим бабуся Шапокляк. Однак все вищезазначене не заважає йому закликати до національної єдності.

Коментар ПК: Авторові цього твердження, напевне, можна позаздрити через його широкий світогляд. У авторів ПК, напевне, їхній кругозір менший, бо нам не доводилося бачити націоналістів, які створюють проблеми іншим, успішнішим українцям.

14. Схильний вступати до патріотичних політичних партій, в яких виконує роль планктону та масовки. В разі наявності родинних зв’язків або непересічних підлизувальних здібностей може стати депутатом місцевих рад, де синхронно із *злочинною владою* голосує по 100-500 баксів за дерибан місцевих земельних ділянок.

Коментар ПК: Так, цілком вірне твердження. Тут без коментарів.

15. Багато і з особливим пієтетом говорить про роль Шевченка, Лесі Українки, Франка в українській культурі, хоча сам навряд чи пам’ятає більше про їхню творчість та життя чим було закладено скупою шкільною програмою. Все культурне, що поза 19тим століттям та соцреалістичними поетами і письменниками воліє не помічати або засуджує.

Коментар ПК: Думається, це справедливе твердження має бути використане не як докір, а як зауваження всьому членству націоналістичних груп: провести загальні ознайомчі заходи щодо життєвого шляху та творчості шановних українців. Бо лише сповідники РУНВіри це роблять, а від інших чомусь замало цього. Матеріали можна узяти навіть з підшивки газети «Літературна Україна», вони щороку до Днів народження цих трьох українських Поетів подають цікаві матеріали.

16. Щиро любить Бандеру, правда має дуже відносне уявлення за що саме. Найчастіше прохання назвати хоча б десяток фактів із життя останнього приводить у катонічній ступор.

Коментар ПК: Написана правда, тільки Бандера є не лише діячем, чий життєпис вивчати треба, Бандера сьогодні – це більше символ. І його постать є і буде міфологізованою, тож прискіпуватися до певного пункту біографії Бандери принципово невірно.

17. Вважає, що москалі, жиди та масони хитрістю захопили владу у цій державі та дерибанять її, альтернативою на його думку є віддання повноти влади та права дерибану в руки патріотичних сил, при цьому наявність у останніх кваліфікованих кадрів до уваги не береться.

Коментар ПК: При владі дійсно неукраїнці. І дійсно краще свої, ніж кваліфіковані чужі, які кваліфіковано здали ядерну зброю, кваліфіковано влізли у борги і не менш кваліфіковано чинять шкоду усьому українському.

18. Закликає підтримувати українського виробника однак сам ні книжок, ні фільмів, ні іншої продукції не купує оскільки по-перше немає за що, по-друге йому всі і все зобов’язані надати безкоштовно.

Коментар ПК: Є таке. І це показове! Навпаки, якщо українець завтра чесно заробить мільйон, то він стане об’єктом ненависті, хоча нічого не вкрав.

19. Схильний усюди бачити агентів кремля, особливо в своєму найближчому оточенні. Переконаний що за його боротьбою у фейсбуку невпинно стежить ФСБ, МОССАД та ЗОГ.

Коментар ПК: Ну, це явне перебільшення.

20. Закликає до повалення *злочинної влади* і повсякчас пророкує ріки крові та нову Коліївщину, проте на вуличних акціях з’являється рідко, якщо взагалі з’являється. Створює у соціальних мережах революційні групи.

Коментар ПК: Тут пропонуємо повернутися до нашого коментаря до Пункту 7 цього тексту, бо причини однакові – чоловіча слабкість українців, але вони не народилися слабкими та роз'єднаними, їх такими спотворено виховали жінки.
 




Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...