Жінки вважають секс – працею. Тому і хочуть плати



Жінка і секс
Уявлення про нього є центральним у світогляді феміністок. 

Простіше кажучи, для них все, що пов'язано з сексом – праця, материнство рівнозначно праці годувальниці, няні, гувернантки, турбота про побут сім'ї – праці куховарки і служниці. 

Звідси робиться висновок про існування тисячолітнього чоловічого ярма, оскільки чоловіки дружинам за їх «репродуктивну працю» ніколи не платили і досі не платять! Жіночу працю століттями не цінували і не цінують!

Тут чимало лукавства, жіночу працю історично цінували настільки, що в середньовічному фольклорі різних народів, у т.ч. російському є знущальні казки про «дурного чоловіка», який задумав зверхньо дивитися на працю дружини, а при спробі її замінити сів у калюжу. Та й як не цінувати жіночу працю, якщо чоловік і жінка ніяк не могли обійтися один без одного – це було питанням виживання кожного. 

Жінка була постачальником робочих рук в селянському господарстві – менше працівників – нижча рентабельність, нижча рентабельність – ближча смерть від голоду. Плюс до того вона виконувала важливі додаткові функції, без яких селянину було не обійтися, але займатися ними не було ні сил, ні часу, ні знань. Століттями існували умови, коли досягти успіху в житті могли лише родини, причому багатодітні, винятки з цього правила спостерігалися лише у вищих класах, але і тут самотність позначалося надто дорого. 

В таких умовах турбота жінки про свого чоловіка і дітей у вигляді того ж приготування їжі була абсолютно природна і рівнозначна турботі про саму себе, про свої можливості вижити і досягти успіху. Це і було винагородою несексуальної частини «репродуктивного праці».

А що нині? Прання взяла на себе пральна машина, миття посуду - посудомийна, воду тягаємо не з криниці – вона сама тече з крана, вечерю можна купити в «Кулінарії». Залишилося тільки поділити між подружжям – хто які речі прасує, хто «пиляччя витирає», а хто виносить сміття. Ось проблема!

Лишається сексуальна частина. Тут для феміністок немає різниці між повією і звичайною жінкою. У жінки не може бути ні любові до чоловіка, ні статевого потягу до нього, вона лише тупо торгує своїм тілом і «працює» в ліжку.

Лесбіянка і феміністка Валері Соланж на старості років заробляла собі на життя гетеросексуальної проституцією, для неї такий погляд на речі цілком природний. Але наскільки він природний для жінок, які не вважають себе повіями і лесбіянками? Неодмінною умовою існування «репродуктивного праці» виступає відсутність до конкретного партнера сексуального потягу.

Скорочений та перекладений матеріал ЖЖ-користувача ask_robert


Будьте щодня з чоловічим сайтом!
- Цікаві матеріали
- Корисні поради
- Неординарні картинки
- Пікантні новини
- Зворушливі відео
Щоденні новини для чоловіків!
Додайте email-адресу:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...